Bune practici și modele de succes.

După experiența din sistemul public, în ultimul an, am creat un proiect privat care crește în fiecare lună cu noi parteneri, servicii și produse inovative.
Așa cum la Primăria Sectorului 4 am generat și condus proiecte de succes, la fel și acum am creat o veritabilă comunitate de succes pentru dezvoltarea administrației publice locale.

Iată prezentarea Catalogului de Soluții și Modele de Bune Practici, un instrument care va aduce plus valoare la nivelul tuturor primăriilor din România. Toată experiența din interiorul sistemului public m-a determinat să creez instrumente cu adevărat de folos pentru decidenții din primării. Fie că vorbim de municipii, orașe, comune, județe sau sectoarele Bucureștiului, toți au nevoie de produse și servicii de ultimă generație!

Timpul este principalul dușman al primarilor, care o dată la 4 ani trebuie să-și valideze rezultatele muncii în propria comunitate. Astfel că prin Catalogul  de Soluții și Modele de Bune Practici vor avea posibilitatea de a alege tehnologiile de care au nevoie, să contacteze direct și imediat companiile private care pot furniza succes!

Catalogul de Soluții și Bune Practici

Formular de comandă
Introduceți un număr de telefon mobil valid
Introduceți adresa Dvs. de email.
Denumire Companie
Cod Fiscal
Reg.Com.
Optional
Optional