Bune practici și modele de succes pentru dezvoltarea comunităților locale prin proiecte de tip Smart City.

Prezentul curs este destinat aleșilor locali și funcționarilor din administrațiile publice locale, reprezentând un element important pentru perfecționarea profesională a acestora.
Noua paradigmă în care se află administrațiile publice locale, respectiv lupta cu pandemia COVID 19, bugetele reduse în urma cheltuielilor necesare acestei lupte și criza economică, obligă la eficiență, reprioritizarea investițiilor publice, trecerea rapidă la un management performant, pregătirea pentru accesarea fondurilor europene, respectiv la dezvoltarea comunității locale prin transformarea și îmbunătățirea serviciilor publice oferite.
Perfecționarea profesională nu este doar UN DREPT al aleșilor locali și funcționarilor din instituțiile publice locale ci mai degrabă O OBLIGAȚIE pentru a crea PROGRES, PROFESIONALISM și REZULTATE POZITIVE în comunitățile locale!

Descarcă prezentarea completă

BUNE PRACTICI ȘI MODELE DE SUCCES PENTRU DEZVOLTAREA AFACERILOR ÎN SECTORUL PUBLIC

Curs pentru start-up-uri și alte companii private. Bune practici și modele de succes pentru dezvoltarea afacerilor în sectorul public

  • Despre sistemul public. Se realizează o trecere în revistă a modului de organizare și funcționare a statului, respectiv al autorităților publice locale și centrale
  • Cum vindem bunuri și servicii instituțiilor publice? Set de norme și bune practici și modele de acțiune pentru a intra în contact cu autoritățile publice, pentru ofertare, procesul de achiziție, contractare și executarea contractului
  • Despre SEAP. Ghid pentru accesarea și utilizarea platformei https://www.e-licitatie.ro.
  • Sesiune AMA Sesiunea de întrebări și răspunsuri legate de sistemul public, dezvoltarea afacerilor și modele de succes în lucrul cu autoritățile publice

Descarcă prezentarea completă

BUNE PRACTICI ȘI MODELE DE SUCCES PENTRU DEZVOLTAREA AFACERILOR ÎN SECTORUL PUBLIC

Cursuri pentru candidații la alegerile locale din 2024 & decidenți politici

  • Sistemul administrației publice locale din România. Un curs de bază, fundamental pentru orice candidat și viitor ales local.
  • Realizarea programului electoral inteligent – Aplicație. Un curs – aplicație, în urma căruia participanții vor realiza, după parcurgerea unor noțiuni teoretice, propriul program electoral pentru viitoarea candidatură.
  • Comunități locale de tip SMART – Modele de bune practici & proiecte de succes din România. Un curs esențial pentru oricine care dorește să înțeleagă conceptul de comunitate creativ-inteligentă și cum sunt organizate serviciile publice în noua paradigmă a verticalelor Smart City.
  • Transformarea digitală a serviciilor publice locale. Un curs de nivel avansat pentru candidați și aleși locali în funcție, în urma căruia participanții vor căpăta noțiunile și abilitățile necesare pentru a aplica acest proces.

Descarcă prezentarea completă